Свържете се с нас
Тел: + 86-595-22010206
Факс: + 86-595-22010206
Електронна поща: qyleo01@163.com
Адрес: стая 1601, Zhongjun Световен град Soho No.3, Chengdong Street, Fengze област, Quanzhou, Фуджиан
Ковано желязо балкон парапети

Ковано желязо балкон парапети

Можете да избирате цвят, размер, дизайн и материали сами, безплатното CAD чертеж ще ви бъде предоставено първо според вашите уникални идеи.

Ковано желязо балкон парапети

Балкон Проектиране на парапети

 

  • Балкон Безопасност - Балконите, особено тези, които имат за цел да бъдат стъпили, трябва да бъдат здрави и трайни. Качественият стоманен материал се използва за поддържане на парапет. Закрепваме болтове към стените на околния балкон и някои балкони може да имат вече поддържаща платформа, в противен случай ще трябва да се монтира стоманена или желязна платформа на място.

  • Дизайн на балкони - Няма ограничения при дизайнерския избор. Малкият парапет на балкона може да бъде силно декоративен, което го прави централна точка на всяко имущество. Може да искате да изберете стил, който да комплиментира екстериора на вашия имот.

  • Балкон Функционалност - Балкон Районът може да създаде използвано пространство на закрито или на открито и да го превърне в полезно пространство. Не всички балкони ще имат платформа. Способността да стъпите на балкона ще зависи от това колко далеч от платформата излиза от стената.

Независимо дали вашият дом е съвременен или традиционен, ние можем да произвеждаме уникални и уникални балкони, които представляват вашия личен начин на живот. Прегледайте изображенията в галерията по-долу, за да получите идеи за вашия балкон въз основа на някои от нашите потребителски приложения. Нашите специалисти ще ви помогнат да изработите красиво и функционално решение за желания балкон.


Hot Tags: ковано желязо балкон парапети, производители, доставчици, фабрика, персонализирани
Запитване